Wederom oudere vrouw slachtoffer van babbeltruc

Een oudere vrouw is donderdagochtend 27 maart rond 11.00 uur bestolen
van een enveloppe met hierin een geldbedrag die in haar huis aan de Van
Speijklaan lag. De daders, mogelijk een drietal vrouwen, kwamen met een babbeltruc de woning van de oudere vrouw binnen en konden zo hun slag slaan.De dames gaven aan dat zij kleding kwamen ophalen en zijn hierop door de bewoonster binnen gelaten. Door een getuige is gezien dat het drietal wegreed bij de woning in een klein model auto, kobaltblauw van kleur. Er is een signalement van de daders.

1) De bestuurster van de auto: blanke vrouw, ongeveer 35 jaar oud. Ze had een gezet postuur en droeg het haar in een staart die tot bijna halverwege haar rug kwam.

2) De bijrijdster in de auto: blanke vrouw, ongeveer 30 jaar oud met een smal postuur. Ze had zwartkleurig lang haar dat ze los droeg.

3) Blanke vrouw en ongeveer 30 jaar oud. Ze had blonde haren op een knotje op haar hoofd en een slank postuur.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen of mensen die denken dat ze daders herkennen. Mogelijk in combinatie met de eerder genoemde personenauto. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De politie waarschuwt mensen nooit in te gaan op dit soort babbeltrucs. Meer informatie en tips hierover zijn te vinden op www.politie.nl/onderwerpen/babbeltruc.html