Politie opzoek naar aanrander van 50-jarige vrouw

Een 50 jarige vrouw liep woensdag 4 juni om 23.50 uur over de Molenstraat te Helmond. Op een gegeven moment kwam haar een man tegemoet gelopen. De man zwalkte over de stoep waardoor zij het vermoeden had dat hij had gedronken.Bij het passeren van elkaar pakte de man haar bij de schouder en bij haar borst. Op dat moment kwam er een vrouw langs gefietst en riep ze om hulp. De vrouw stopte waarop de man wegrende naar het centrum, waar hij ook vandaan kwam.

Het gaat om een circa 1,85 meter lange man van circa 35-40 jaar oud met een zon gebruinde huid en een normaal postuur. De man had bruin/rossig golvend haar met een pony aan de voorzijde en kort haar bij de oren.  Hij droeg een donker kleurige sweater met soort elastiek om de polsen, thv een borst stonden letters op de voorzijde. Opvallend was zijn broek; een beige kleurige broek met zwarte vlakken op de knieën, soort bouwvakkersbroek. Ook droeg hij een riem met gereedschapbuidel om zijn middel.

Wie informatie heeft over de verdachte wordt verzocht contact op te nemen met de politie (0900-8844) . Bellen met ’meld misdaad anoniem’ kan ook: 0800-7000.