getuigen van aanranding gezocht

Een 26-jarige Waalrenaar is aangehouden in zijn woning, hij wordt ervan verdacht een 12-jarig meisje uit Helmond te hebben aangerand. Het meisje fietste van Helmond richting Geldrop langs het kanaal, de scooterrijder/aanrander kneep het meisje in haar billen.

De tiener was hevig geschrokken en heeft haar ouders direct ingelicht over het incident. De ouders van het meisje hebben de politie geinformeerd over de aanranding en hebben aangeifte gedaan.

Getuigen
Op basis van onderzoekgegevens kon er een verdachte worden aangehouden. Deze is inmiddels gehoord en in afwachting van het verdere verloop van het onderzoek heengezonden. Echter, vanwege het onderzoeksbelang wil de politie graag in contact komen met hen die mogelijk de afgelopen tijd vermoedelijk ook zijn geconfronteerd met de verdachte. De politie roept hen daarom op hierover de recherche te contacten, telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000. Voor getuigen die iets gezien hebben wordt eveneens gevraagd contact op te nemen met de politie.