De zelfde buurman andere ergernissen

Foto:

Ja hoor het is weer zover, de beruchte buurman aan de Hoofdstraat in Mierlo-Hout had het woensdagavond weer op zijn heupen en de politie moest weer eens komen opdraven.Nu was het niet de Ijssalon Nemanja maar de overburen die in de appartementen wonen boven de winkels. De bewoners zaten met het mooie weer heerlijk op hun balkon te genieten van de zon, maar dat is voor de buurman weer een reden om roet in het eten te gooien en de politie op te bellen met een klacht.

Eventjes escaleerde het toen een voorbijganger het allemaal spugzat was en de buurman een duwtje gaf, de politie verzocht de man om de buurman verder niet aan te raken en om rustig te worden. Dit gebeurde enkele keren, meerdere mensen die zich storen aan het gedrag van de buurman spraken de politie aan over de onacceptabele situatie die er momenteel is.

Iedereen is fout in de ogen van de meest gehate man van Mierlo-Hout. Maar zelf leeft hij de regels ook niet na, hij heeft camera’s hangen die de openbare weg filmen, hij parkeerde zelf ook zijn jeep met trailer op de stoep in plaats van een parkeervak en hij heeft achter zijn huis een aanhanger op een parkeervak staan, die er langer dan drie dagen staat en dat is volgens de wet ook niet toegestaan.

De omwonenden hebben een boekje open gedaan tegen de agenten en zeggen het niet langer te pikken dat de akelige man iedereen het leven zuur maakt, door aangifte te doen van mishandelingen die helemaal niet hebben plaatsgevonden.

buurman1