Politie opzoek naar getuigen van laffe woningoverval

Er zijn al een tiental tips binnen gekomen maar de politie zoekt nog meer getuigen om een duidelijker beeld te schetsen over de brute overval met dodelijke afloop.

De politie en het Openbaar Ministerie zijn nog volop bezig met het buurt- en sporenonderzoek in en nabij de woning aan de Bestevaer waar afgelopen vrijdag 29 augustus de 86-jarige bewoonster gewond werd aangetroffen. In het belang van het onderzoek wordt de woning nog steeds bewaakt.

Later in de avond overleed de bewoonster in het ziekenhuis en startten de politie en het Openbaar Ministerie een Team Grootschalige Opsporing op. Inmiddels is duidelijk dat het misdrijf gepleegd is op vrijdag 29 augustus tussen 10.00 uur ‘s ochtends en 14.00 uur ‘s middags.

Getuigen gezocht
De recherche heeft naar aanleiding van een eerdere getuigenoproep een tiental meldingen ontvangen en onderzoekt deze. De politie vraagt nog steeds getuigen die iets hebben gezien en/of gehoord dat een bijdrage kan leveren aan het rechercheonderzoek te reageren. Getuigen kunnen bellen naar, telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.