Er is nu al volop belangstelling voor 3e Kerstfair Lieshout  

Foto:

De derde editie van de Lieshoutse Kerstfair kan ruim twee maanden
voorafgaand aan het evenement al rekenen op veel belangstelling.
Ondernemersvereniging Lieshout-Mariahout (LIMO) heeft inmiddels een
aardige naam opgebouwd met haar jaarlijks terugkerende evenement: een
groot gedeelte van de beschikbare ruimte is inmiddels vergeven aan
lokale en regionale geïnteresseerden die hun ambacht of specialiteit
daar zullen presenteren.Op zondag 14 december zal het centrum van Lieshout met allerlei kraampjes en activiteiten voor het derde jaar op een rij in het teken staan van kerst en alle gezelligheid die daarmee gepaard gaat.

Als onderdeel van het centrumplan is in 2012 een aantal mensen binnen de LIMO een aparte werkgroep voor de Kerstfair gestart. Doel was om de bedrijvigheid in Lieshout te stimuleren en een evenement te bieden waar inwoners van Laarbeek en omstreken bij elkaar kunnen komen en kunnen genieten van alle (culinaire) creativiteit die de omgeving te bieden heeft. Inmiddels maakt Lieshout zich op voor de derde editie van de Kerstfair en wordt het concept steeds verder uitgebreid en vernieuwd.

Christine van den Berg, secretaris van de LIMO, legt uit: “Lieshout en de aangrenzende gemeentes hebben zoveel moois te bieden. Je staat er niet altijd bij stil maar er zijn ontzettend veel kleine ondernemers en hobbyisten in onze eigen gemeente die de meest schitterende producten maken. Dat mag gezien worden.” De gehele fair is rondom het thema kerst opgebouwd. Van den Berg vervolgt: “Met de Kerstfair geven we mensen in Laarbeek en daarbuiten de mogelijkheid om in een sfeervolle omgeving te genieten van allerlei culinaire verrassingen, live muziek en kraampjes waar het verhaal achter een ambacht verteld wordt. De decembermaand staat voor velen bol van activiteiten. Dan is de ongecompliceerde gezelligheid en de gastvrijheid van de Kerstfair ongetwijfeld een welkome afwisseling.”

De Kerstfair vindt plaats op zondag 14 december van 13:00 uur tot 19:00 uur en loopt van de Heuvel tot en met een groot gedeelte van de Dorpsstraat. Toegang is gratis. Ook voor kinderen zijn verschillende attracties en activiteiten georganiseerd. Meer informatie over de Kerstfair is te vinden op www.kerstfairlieshout.nl of via Facebook. Voor boekingen kan contact opgenomen worden met Christine van den Berg, via [email protected] of Jenifer Benton, via [email protected]