Informatie over de nieuwe online zorghulp

Heeft u zorg of hulp nodig of zorgen andere mensen voor u? Zorgt u voor
iemand en heeft u behoefte aan ondersteuning? Of wilt u graag
vrijwilliger worden en anderen helpen? Dan kunnen de gratis online
hulpmiddelen Guidohelmond, Zorgvoorelkaar.com en Zorgsite u daarbij
helpen.

Op zaterdag 1 november staat er tussen 10.00 en 14.30 uur een informatiekraam over deze hulpmiddelen op de weekmarkt. De medewerkers daar kunnen u van alles over de hulpmiddelen vertellen.

Guido Helmond

Heeft u hulp of advies nodig van een organisatie, maar u weet niet bij wie u precies moet zijn? Kijk dan eens op guidohelmond.nl. Guido is dé website voor alle informatie over wonen, welzijn en zorg in Helmond. U vindt er niet alleen het aanbod van alle professionele instanties, maar vanaf 2015 ook een groeiend overzicht van activiteiten en ondersteuning in, voor en door uw eigen buurt. Meer weten? Ga naar guidohelmond.nl.

Zorgvoorelkaar.com

Bent u op zoek naar hulp of zorg? Of wilt u iemand helpen? Dan kunt u uw hulpvraag of uw aanbod kosteloos plaatsen op de website Zorgvoorelkaar.com. Dat is een online marktplaats voor vrijwillige en professionele hulp bij u in de buurt. Meer weten? Ga naar zorgvoorelkaar.com.

Zorgsite

Zorgt u voor iemand of u wordt verzorgd, dan kan Zorgsite een handig gratis hulp¬middel voor u zijn. Zorgsite is een persoonlijke website waar alleen mensen op kunnen die van u toestemming hebben gekregen. Op de website kunt u alle taken waarbij u hulp nodig heeft in een agenda zetten. Iedereen die helpt, kan dan aangeven welke taken ze willen uitvoeren. Daarbij kunt u via de site iedereen op de hoogte houden van het laatste nieuws. Dat scheelt veel vragen, regelen en bellen en maakt het een stuk makkelijker om meehelpen te combineren met het eigen gezin en/of werk. Meer weten? Ga naar helmond.zorgsite.nl.

bron : Helmond.nl