BHV’er van het jaar werkt bij Elkerliek in Helmond

Ad Geluk, Senior adviseur communicatie en voorlichting bij het Elkerliek
ziekenhuis in Helmond, is door de jury van Dag van de BHV verkozen tot
BHV’er van het Jaar 2014. Vanochtend om 10.00 uur is hij verrast met
deze mededeling door juryvoorzitter Sylvester Bennema.De jury roemt zijn gedrevenheid en 24/7 enthousiaste inzet voor de BHV-organisatie waarvan hij al ruim 20 jaar lid is. ‘Hij weet iedereen enthousiast te maken om de veiligheid in het ziekenhuis met z’n allen te waarborgen. Zijn inzet zorgt ervoor dat de rol van de BHV’er in dit ziekenhuis op een goede plek in de organisatie staat.’
Aan de titel is een speciaal ontworpen award en een geldprijs van  € 1000,- verbonden, alsmede
 € 1000,- ter schenking aan een goed doel. Vanmiddag om 16.00 uur vindt de officiële en feestelijke prijsuitreiking plaats in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Recordaantal nominaties
Voor de eretitel zijn dit jaar in totaal 37 nominaties ontvangen. Een forse stijging van aanmeldingen ten opzichte van de twee voorgaande jaren, 24 in 2013 en 23 in 2012. De organisatie van Dag van de BHV concludeert hieruit, dat het besef en de waardering voor de inzet van de bedrijfshulpverlener duidelijker wordt. De namen van de genomineerden en de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn, staan op de website van Dag van de BHV gepubliceerd. Eveneens is op de website het gehele juryoordeel opgenomen, op grond waarvan de eretitel BHV’er van het Jaar 2014 aan Ad Geluk is toegekend.
Daniëlle Talmon werkzaam bij Nationale Nederlanden in Rotterdam, greep naast de titel. Zij is op de tweede plaats geëindigd.

bron : Dag van de BHV