Wat een heerlijke weertje

Vanmiddag is het in het oosten bewolkt met aan de grens kans op een
beetje regen. In het westen schijnt af en toe een waterige zon met aan
de kust kans op een bui. De middagtemperatuur ligt rond 12 graden.
Morgen opnieuw meer bewolking dan zon en kans op een beetje neerslag.

Vanmiddag maakt het (noord)westelijk kustgebied kans op een bui. Het westen heeft de grootste kans op enkele zonnige momenten. In het oosten blijft het wolkendek waarschijnlijk gesloten met aan de grens kans op een beetje regen.. Bij een matige wind uit het zuid(west)en stijgt de temperatuur naar 11 à 12 graden.

Vanavond en vannacht blijven de kustgebieden gevoelig voor een enkele bui. Af en toe klaart het op en in het binnenland ontstaan enkele mistbanken. De temperatuur daalt in het binnenland naar 4 graden.

Morgen kunnen nog enkele mistbanken voorkomen. Geleidelijk lost de mist op en hebben we te maken met wolkenvelden en zo nu en dan zon. Langs de oostgrens kan een beetje regen vallen en in de loop van de dag kan ook op andere plaatsen een enkele lichte regenbui ontstaan. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 11.

Donderdag zijn er veel wolkenvelden met tussendoor zon. In de loop van de middag kan de zon in het zuiden en westen vaker doorbreken. Het wordt 10-11 graden en er staat een matige zuidwestenwind.

Vrijdag passeert een frontale storing en is het bewolkt en regenachtig met maxima van 11-12 graden. In de avond wordt het in het binnenland droog met aan de kust kans op een buitje.

De dagen daarna is het licht wisselvallig weer met wolkenvelden, af en toe zon, maar ook kans op een paar buien.

Bron Weeronline.nl