15 dagen uitgetrokken door gerechtshof  in de Easy Life zaak

Deze 15 dagen zullen in november, december en januari plaats gaan vinden en dit moet dan een einde maken aan het hoger beroep in de zaak.

Tijdens deze 15 dagen staan er 4 mannen voor het gerecht, dat zijn de twee hoofdverdachten John Wolbers en Frans Oosterbosch (4,5 jaar celstraf) en de twee andere verdachte mannen uit Someren en Helmond die beide 1 jaar celstraf hebben gekregen voor deelname aan een criminele organisatie en oplichting.

Easy Life, wat was het ook al weer? Easy Life was een bedrijf dat handelde in Amerikaanse levensverzekeringspolissen, mensen die binnen afzienbare tijd zouden sterven werden door Easy Life afgekocht met een bedrag zodat ze nog konden profiteren van het geld, maar bij overlijden zou de uitkering van de polis naar Easy Life overgemaakt worden, dit bedrag was natuurlijk aanzienlijk hoger dan de afkoop.

Easy Life maakte echter de fout om de gelden van de beleggers (42 miljoen) niet te gebruiken voor polissen, maar voor een luxe levensstijl, auto’s, huizen en vakanties die vele tienduizenden euro’s kosten waren normaal bij de mannen. De 500 beleggers die gezamelijk het bedrag van 42 miljoen hadden geinvesteerd kwamen van een koude kermis thuis.

Lees [HIER] Miljoenen eis van gedupeerde beleggers Easy Life