Jongerenproblematiek neemt toe door gebrek aan opvoeding

Foto:

Jongerenproblematiek is niet alleen een toenemend probleem in Brandevoort maar in de gehele maatschappij. Afgelopen zondag is er in Brandevoort een man (58) slachtoffer geworden van een groepje jeugd (16) met gebrek aan fatsoen.

Lees [HIER] Man (58) krijgt klappen van snotneus (16)

De man en zijn vrouw hadden gasten in huis en er werden van dit vrolijke bezoek foto’s gemaakt, de jongeren die buiten langsliepen dachten dat er foto’s van hen geknipt werden, waardoor het probleem begon, de jeugd begon op de raam te slaan, te schreeuwen en te schelden, toen de man naar buiten ging om verhaal te halen waarom de jongeren zo reageerden, kreeg hij direct klappen in het gezicht.

Tegenwoordig is er bij de jeugd niet meer te spreken over respect en dat is te danken aan de ouders die geen degelijke opvoeding meer geven en alles maar prima vinden om de discussie met hun kroost te ontlopen. Waar is de basis gebleven dat kinderen beleefd waren en oudere aanspraken met u? Waar is de tijd gebleven dat jongeren opstonden voor ouderen die geen stoel hadden in de bus of trein? Waar is de tijd gebleven dat kinderen nog respect hadden voor een leraar, politieagent, conducteuren, ambulancepersoneel of gewoon simpelweg de medemens?

Dank je wel, of alstublieft zijn woorden die eerder uitzondering als regel zijn geworden en waarom? Normen en waarden, respect en fatsoen daar moeten we als gehele maatschappij maar eens in gaan investeren.