Sinterklaas heeft een eigen show in de Cacaofabriek

Het is druk voor de goedheiligman, dagelijks het Kasteel van Sinterklaas waar hij aanwezig is voor heel veel kinderen en dan heeft de beste man op zaterdag ook nog een grote Sint suprise show in de CacaofabriekEn vergeet natuurlijk niet te genieten van de GRATIS frietjes als je bij het Kasteel van Sinterklaas bent geweest, kijk hier waar je deze gratis frietjes kunt scoren.

De grote Sint surprise show is een voorstelling vol spanning, humor en interactie. Bij de Cacaofabriek op zaterdag 22 november.

De pieten van het kasteel willen de Sint eens flink in het zonnetje zetten met een verrassingsfeest. Alles is voorbereid, van de aankleding tot aan de troon. Een klein detail zijn ze echter vergeten, Sinterklaas op de hoogte brengen. Detectivepiet wil dit probleem oplossen omdat hij de schuldige is. De pieten raken in hun zoektocht naar Sinterklaas verwikkeld in allerlei avonturen!

De grote Sint surprise show is een voorstelling vol spanning, humor en interaktie. Er komt zelfs een bekende special guest langs! Zullen de pieten de Sint op tijd kunnen vinden? Of zal het verrassingsfeest niet door gaan?

Kosten evenement / prijs entree: €11,50 – Voor meer informatie neem dan hier een kijkje.