AH krijgt valse spaarzegelboekjes van “klant”

Foto: Helmond Nieuws

De AH in Dierdonk heeft valse spaarzegelboekjes ontvangen van haar klanten. De boekjes zijn ingeleverd afgelopen december en op 9 januari.

Door deze vorm van oplichting is de vestiging van AH Dierdonk voor honderden euro’s gedupeerd.

Het gaat om vier daders, een man tussen de 40-50 jaar, fors postuur, kalend boven op het hoofd, gekleed in een zwarte broek, een bruine jas, polo, gymschoenen welke opvallend schoon zijn. Vrouw, tussen de 30-40 jaar, Lang donker haar, gekleed in een blauwe spijkerbroek en een beige gewatteerde jas. Vrouw, tussen de 25-35 jaar, zwarte haren op een knot gebonden, normaal postuur, licht shirt, donker blauwe broek en blauwe sneakers. Man, tussen de 25-35 jaar, kort donker haar, geen baard of snor, gekleed in een licht grijs vest met capuchon, donkere broek en schoenen, donker t-shirt met rode opdruk.

Reageren kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad anoniem op 0800-7000 of gewoon via 0900-8844.

Wie herkent de daders?

imageen en twee vrouwen zijn die de volle spaarzegelboekjes in zijn komen leveren, maar achteraf bleken deze boekjes vals te zijn. De politie laat weten dat de vestiging van AH in Dierdonk voor enkele honderden euro’s is gedupeerd door deze oplichtingspraktijken.

De politie is een onderzoek gestart.