Man aangehouden voor mishandeling

Foto: Helmond Nieuws

De politie hield zaterdagochtend 14 februari een man uit Meijel in zijn woning aan op verdenking van een mishandeling in Asten eerder die ochtend.

Bij de politie kwam zaterdagochtend rond 2.30 uur een melding van een mishandeling bij een woning in Asten binnen. Agenten gingen direct naar het opgegeven adres en troffen daar een 30-jarige man aan met diverse verwondingen. De man zou kort daarvoor zijn 30-jarige buurvrouw te hulp zijn geschoten toen zij ruzie had met haar ex-vriend. De buurman belde aan bij haar woning, bij het openen van de deur zou hij direct in zijn gezicht geslagen zijn door de ex-vriend.

De man zou kort zijn bewustzijn hebben verloren en ook zijn geschopt. Hij liep onder meer een gebroken neus en letsel aan zijn rug op. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De 32-jarige verdachte was inmiddels gevlucht. Hij kon later die ochtend in zijn woning in Meijel aangehouden worden. Na verhoor mocht de verdachte het politiebureau verlaten. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt dat doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

bron : Politie.nl