Jongeman flink in elkaar geslagen door nog onbekende daders

Foto: Helmond Nieuws

Woensdagavond is er iets na 18.30 uur een jongeman van Poolse afkomst flink mishandeld door nog 2 onbekende daders, bij de mishandeling is naar alle waarschijnlijkheid de neus van de Poolse jongen gebroken.

Deze mishandeling gebeurde bij de fietsbrug op het Sjef de Kimpepad, de politie was ter plaatse omdat twee vrouwen die voorbij kwamen de mishandeling zagen gebeuren en direct de politie hebben bericht en een derde persoon (medewerker van Domino’s pizza) het slachtoffer geholpen heeft. Toen de agenten ter plaatse waren hebben ze met de Poolse jongen afgesproken dat hij nog aangifte komt doen van mishandeling, dit is inmiddels al gebeurd.

De daders
1 van de geweldadige mannen droeg een rood trainingspak met een witte streep aan de zijkant, vermoedelijk van het merk Adidas. Heeft u rond dit tijdstip iemand gezien met dit trainingspak of was u ook getuige van deze mishandeling laat dit dan weten aan de politie, alle informatie is welkom om de daders te kunnen arresteren. Informatie doorgeven kan eenvoudig via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 het registratienummer: 2015065324.