Woningovervallers gezocht via Bureau Brabant

Foto: Helmond Nieuws / Bureau Brabant

De overvallers van een woning aan de Gerwenseweg in Stiphout zijn nog steeds niet gevonden, de politie heeft samen met Bureau Brabant een deel van haar programma aan deze zaak besteedt.

De politie is opzoek naar getuigen van de overval op de 65-jarige bewoner die flinke verwondingen op heeft gelopen tijdens de geweldadige aktie van de daders vorig jaar augustus. Er waren 2 dader die via de tuindeuren de woning binnengedrongen waren. Na het mishandelen van de man des huizes werden de daders weggejaagd door eDe politie is nog altijd op zoek naar getuigen van een woningoverval aan de Gerwenseweg in augustus vorig jaar.

Dat bleek maandagavond tijdens een tv-uitzending van Bureau Brabant. De 65-jarige bewoner liep daarbij fikse verwondingen op aan zijn hoofd.

De man had zijn tuindeuren die zomeravond openstaan in verband met de hitte. Twee daders zagen dat en gingen het huis binnen. Een kostganger die inwoonde bij het paar – de vrouw des huizes was die avond tennissen – joeg de overvallers uiteindelijk weg.