Mogelijk familiedrama in Veghel, drie lichamen in woning gevonden

Foto: Helmond Nieuws

Het is nog niet geheel duidelijk wat is voorgevallen op de Fazantendonk in Veghel. Hier werden in een woning drie levenloze lichamen gevonden, waarschijnlijk een familiedrama. De lichamen zijn van twee volwassenen en een kind.

In eerste instantie werd gesproken van een moeder en twee kinderen, een jongen en meisje in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. Later werd gesproken van moeder, dochter en oma. De zoon is spoorloos.

De politie heeft iemand aangehouden in de buurt van de woning, op de Cderlaar. Het is niet duidelijk of dit de zoon is.

Lees ook: Doden in woning Veghel zijn een kind en twee volwassenen

De hele straat is afgezet. veel gezinnen kunnen daardoor hun woning niet in. Het is erg druk met mensen rondom het plaats delict. Er zijn vooral Turken aanwezig die geschokt en emotioneel reageren op dit vreselijke nieuws.

Een 59-jarige buurtbewoonster die al 30 jaar in de straat woont, vertelt aan Omroep Brabant dat het een rustige straat is waar nooit echt iets gebeurt. Het gezin zou teruggetrokken zijn en nooit voor problemen hebben gezorgd.

Volgens een omwonende zou de vader een paar jaar geleden in Turkije zijn omgekomen door een koolmonoxidevergiftiging. Eerder berichtte een redacteur van de Brabantse omroep nog via Twitter dat vader en moeder beide in het huis zouden wonen.

door : Veghel.nieuws.nl