Helmond – Onderzoek naar woningoverval op industrieterrein

Rond 9.00 uur kreeg de politie een melding van de overval. De bewoonster en een kennis van de bewoonster waren kort daarvoor door drie mannen overmeesterd bedreigd in de woning. Ze verlieten het pand kort daarna weer met een nog onbekende buit. Het is niet duidelijk hoe de mannen vervolgens zijn gevlucht. Direct na de melding startte de politie een actie via Burgernet en werd in de buurt met potentiële getuigen gesproken.

De technische recherche doet in de woning uitgebreid onderzoek en de recherche gaat in gesprek met de slachtoffers, die erg waren geschrokken van wat hun was overkomen. De vrouwen raakte niet gewond.

Signalement

Van de daders is niet veel bekend. Het zou gaan om twee mannen met een fors postuur en een man met een slank postuur. Eén van de mannen droeg opvallende blauwe schoenen van het merk Adidas.

Camerabeelden

De overval vond plaats op een industrieterrein waar veel bedrijven zijn gevestigd. De politie heeft dan ook goede hoop dat de daders te zien zijn op camerabeelden. Daar wordt dinsdagochtend verder onderzoek naar gedaan.

Iets gezien?

Het is heel goed mogelijk dat mensen de daders kort voor of na de overvallen hebben gezien in de omgeving van de woning aan de Duizeldonksestraat. Iedereen met informatie wordt opgeroepen te bellen met de politie op 0900-8844. Ook kan het tipformulier op deze pagina worden ingevuld. Heb je informatie, maar blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Politie.nl