Helmond – Arrestatie na aantreffen drugs in woning

Naar aanleiding van bij ons binnengekomen informatie dat in een woning aan de Willem Beringsstraat in Helmond waarschijnlijk drugs aanwezig zouden zijn, brachten wij maandagochtend een bezoek aan het pand. In de woning werden onder meer ruim twee kilo amfetaminepasta, ruim 500 XTC-pillen, een liter GHB, een kleine hoeveelheid henneptoppen en illegaal vuurwerk (een cobra en een mortierbom) gevonden. De bewoner van het pand is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. 

Sluiting pand

We maken een zogenaamde bestuurlijke rapportage op voor de gemeente, zodat zij kan onderzoeken of het pand op basis van de Wet Damocles voor bepaalde tijd gesloten kan worden.

Melden drugsoverlast

Bel met de politie op 0900-8844 als uw vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Bestrijding van de lokale handel in harddrugs heeft onze volle aandacht. We pakken elke plaats aan waar wordt gedeald. Het gebruik van drugs leidt namelijk tot meer criminaliteit en heeft schadelijke effecten voor de volksgezondheid. We hebben echter uw hulp hierbij nodig. Meld verdachte omstandigheden daarom bij ons.

Bron: Politie.nl