Helmond – Getuigen van gewapende overval gezocht

Bij de woning aan de Burgemeester van Houtlaan werd dinsdagochtend rond 00.45 uur aangebeld. Bij het openen van de deur werd de bewoner naar achteren geduwd en bedreigd met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Er ontstond een korte worsteling, waarbij de dader kans zag om een sieraad weg te grissen. Vervolgens vluchtte hij te voet. Bij de overval raakte niemand gewond. 

Signalement

De dader is ongeveer 1.70 meter lang, naar schatting tussen de 30 en 40 jaar, heeft een getint en onverzorgd uiterlijk, donker haar tot op de schouders, donkere ogen en een smal postuur. Opvallend is dat hij geen tanden in zijn mond zou hebben. Hij droeg een donkerkleurige jas met een capuchon en een donkerkleurige broek. Op zijn hoofd had hij een donkergroene “pilotenmuts”. 

Deel informatie

Heb je iets gezien of gehoord dat verband kan houden met deze overval op de Burgemeester van Houtlaan in Helmond? Laat het ons weten. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Je kunt informatie ook online delen door onderstaand tipformulier in te vullen. 

Bron: Politie.nl