Rood-Wit gelijkspel tegen Legendary PSV

Helmond, 04-06-2012 De mannen van Rood-Wit uit Helmond hebben gisteren de wedstrijd tegen Legendary PSV gespeeld. Het werd 6-6, en dat is helemaal niet zo verkeerd tegen de oude PSV’ers. Het was een wedstrijd ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van Rood-Wit. Legendary PSV is een gelegenheidsteam, dat bestaat uit oud-gedienden van de club. Onder andere  Mart van Duren, Johan van der Hooft, Erwin Koeman, Rob Landsbergen, Luc Nilis, Geoffrey Prommayon, Twan Scheepers en Erik Stock en de broertjes van de Kerkhof spelen er regelmatig in mee. Bij de rust stond Rood-Wit nog met 5-0 voor. Maar in de tweede helft kwam daar snel verandering in Legendary PSV scoorde en scoorde, en het lukte Legendary PSV om nog tot een 6-6 gelijkspel te komen.

Helmond, 04-06-2012 De mannen van Rood-Wit uit Helmond hebben gisteren de wedstrijd tegen Legendary PSV gespeeld. Het werd 6-6, en dat is helemaal niet zo verkeerd tegen de oude PSV’ers. Het was een wedstrijd ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van Rood-Wit.

Legendary PSV is een gelegenheidsteam, dat bestaat uit oud-gedienden van de club. Onder andere  Mart van Duren, Johan van der Hooft, Erwin Koeman, Rob Landsbergen, Luc Nilis, Geoffrey Prommayon, Twan Scheepers en Erik Stock en de broertjes van de Kerkhof spelen er regelmatig in mee.

Bij de rust stond Rood-Wit nog met 5-0 voor. Maar in de tweede helft kwam daar snel verandering in Legendary PSV scoorde en scoorde, en het lukte Legendary PSV om nog tot een 6-6 gelijkspel te komen.