Helmond contracteert verdediger van Heracles

Helmond, 08-06-2012 – Olivier ter Horst heeft getekend bij Helmond Sport. De verdediger tekende bij de club uit de Jupiler League een contract voor drie seizoenen, dat meldt Helmond op de eigen website.Het was een bewuste keuze dat hij voor Helmond Sport heeft gekozen. Hij wil belangrijk zijn voor een elftal en hij wil wekelijks zijn wedstrijden spelen. Helmond Sport sprak veel vertrouwen naar Olivier uit en dat gaf hem een heel goed gevoel. Vorig seizoen hebben ze ook nog eens goed gepresteerd en dat wil zou hij komend seizoen natuurlijk weer willen bereiken. Olivier gaf aan dat hij er in ieder geval hard voor wil werken om samen met het elftal goede resultaten neer te zetten.”De 23-jarige Olivier ter Horst heeft een jeugdopleiding bij PSV achter de rug. Al lukte het hem niet om in Eindhoven door te breken, daarom koos hij voor een stap terug bij Heracles Almelo. Sinds 2009 speelde hij in Almelo vooral in de beloften en kwam hij tot negen competitieduels.

Helmond, 08-06-2012 – Olivier ter Horst heeft getekend bij Helmond Sport. De verdediger tekende bij de club uit de Jupiler League een contract voor drie seizoenen, dat meldt Helmond op de eigen website.

Het was een bewuste keuze dat hij voor Helmond Sport heeft gekozen. Hij wil belangrijk zijn voor een elftal en hij wil wekelijks zijn wedstrijden spelen. Helmond Sport sprak veel vertrouwen naar Olivier uit en dat gaf hem een heel goed gevoel. Vorig seizoen hebben ze ook nog eens goed gepresteerd en dat wil zou hij komend seizoen natuurlijk weer willen bereiken. Olivier gaf aan dat hij er in ieder geval hard voor wil werken om samen met het elftal goede resultaten neer te zetten.”

De 23-jarige Olivier ter Horst heeft een jeugdopleiding bij PSV achter de rug. Al lukte het hem niet om in Eindhoven door te breken, daarom koos hij voor een stap terug bij Heracles Almelo. Sinds 2009 speelde hij in Almelo vooral in de beloften en kwam hij tot negen competitieduels.