Tweede finalist bekend!

Helmond, 29-06-2012 – Gisteren avond werd de tweede halve finale van het EK gespeeld. Duitsland speelde de eerste 20 minuten sterk, maar de voorzet die Balotelli raak kopte maakte daar een eind aan, de 1-0 achterstand raakte Duitsland zichtbaar.

Het spel veranderde want in het hele toernooi hadden de Duitser nog niet met een achterstand te maken gehad. De 36 ste minuut was het weer raak, Balotelli scoorde zo snel dat de doelman niet eens tijd had om te reageren. De 92 ste minuut kwam de stand nog op 2-1, maar verder kwamen de Duitsers niet. Balotelli heeft wel een gele kaart ontvangen, omdat hij het scoren van de tweede goal zijn blote bast liet zien.