Helmond Sport speelt zware wedstrijd

Helmond, 20 oktober – Gisteren avond speelde Helmond Sport tegen de Go Ahead Eagles, met geluk wisten de Helmonders er met mazzel een gelijkspel uit te halen. Het is 2-2 geworden in eigen huis.

Helmond Sport had het nakijken en kon geen aansluiting vinden. Veel fouten aan beide zijden maakte ereen spannende wedstrijd van. De eerste helft scoort alleen Go Ahead Eagles, maar zij hadden meerdere kansen, maar die belanden beide op de lat.

Na de rust maakte zij er dan ook maar snel 2-0 van, Helmond staat 2-0 achter, iets wa ze nog niet eerder meemaakte deze periode. Zo’n 20 minuten voor het eindsignaal maakte Helmond er gelukkig 1-2 van en 1 minuut voor het eindsignaal komt uit onverwachte hoek de gelijkmaker.