Lose Control gaat knallen met haar 2e editie

Foto:

Na de eerste succesvolle editie van vorig jaar, heeft de organisatie hun
missie om de dansscène in Brabant meer te laten leven voortgezet. De 2e
editie van het evenement LOSE CONTROL zal plaats vinden op Zondag 26
januari 2014 in het TOV-gebouw in Helmond.Na een evaluatie hebben zij er bewust voor gekozen om nu 2 choreografen uit te nodigen i.p.v. 3 zoals de eerste keer. “We kregen alleen maar positieve reacties alleen sommigen vonden het toch erg veel en intensief. We hebben nu 2 toppers die zeker niet onder doen voor de 3 van vorig jaar, wij gaan steeds een stapje verder!”

De choreografen voor dit jaar zijn niemand minder dan Timor Steffens en Kenzo Alvares!
 
Timor Steffens is de uitgekozen Nederlandse danser geweest voor Michael Jackson, tourt met Chris Brown over de hele wereld en danst in vele videoclips van o.a. Rihanna en Madonna.
 
Kenzo Alvares is een aanstormend talent die zich met zijn skills in de dansscène al lang heeft bewezen. Op 20 jarige leeftijd heeft hij al meegedaan met Move Like Michael Jackson, is hij oprichter van de crew The Kulture Kids, heeft al een eigen theatershow op zijn naam staan, is freestyle-king en heeft recent meegedaan met  Hollands Got Talent op RTL 4.
 
Ook dit keer zijn de workshops verdeeld in 2 groepen, een groep is voor 8 t/m 13 jaar met workshops van 45 minuten (kaarten € 20,- p.p.) en de andere groep is voor 14+ / volwassenen met workshops van 60 min (kaarten € 25,- p.p.).

Net als vorig jaar krijgt ook iedereen de kans om met deze helden op de foto te gaan en ouders kunnen dit keer vanaf de zijlijn toekijken.
 
De kaartverkoop is al vanaf begint december begonnen en er zijn al flink wat kaarten verkocht.

“Ze komen dit keer uit alle hoeken van Nederland, Roosendaal, Rotterdam, Barneveld, Venray, en die komen allemaal naar Helmond, echt super!”

 
Kan jij goed dansen en kom jij onze regio vertegenwoordigen? Ben er dan snel bij voor de laatste kaarten!
 
Tickets zijn nu te koop via www.losecontrol.nl of via de facebookpagina
 
Voor meer informatie kunt u de organisatie altijd mailen: [email protected]