Nederlands vrouwenelftal speelt in Lavans Stadion

Foto:

Het Nederlands vrouwenelftal neemt het donderdag 10 april in de
WK-kwalificatie op tegen Albanië. Dit duel wordt gespeeld in het Lavans
Stadion en begint om 19.00 uur.

De thuishaven van Helmond Sport biedt voor deze interland plaats aan maximaal 4.200 toeschouwers. Kaarten voor Nederland-Albanië zijn per direct in de vrije verkoop verkrijgbaar, via de KNVB-webshop (OnsOranje.nl), de Primera-verkooppunten van TicketBox en de administratie van Helmond Sport. Voor groepen vanaf tien personen geldt een speciale kortingsactie.

Voor Oranje is de ontmoeting met de Albanese vrouwen alweer de zevende wedstrijd in de kwalificatiestrijd om een ticket voor het WK 2015 in Canada. De ploeg van bondscoach Roger Reijners is nog volop in de race om zich voor het eerst in de historie te plaatsen voor de mondiale eindronde.

Nederland opende de WK-kwalificatie in september tegen Albanië en keerde met een 4-0 zege uit Tirana terug. Voordat beide ploegen elkaar in Helmond opnieuw treffen, spelen de Oranjevrouwen vijf dagen eerder een uitwedstrijd tegen Griekenland. Ook staat komende woensdag in Zwolle eerst nog het duel met naaste concurrent België op het programma.

Kaartverkoop
Nederland-Albanië
Donderdag 10 april, 19.00 uur
Lavans Stadion, Helmond

Kaarten voor Nederland-Albanië zijn per direct verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl), de Primera-verkooppunten van TicketBox en bij de administratie van Helmond Sport (tijdens kantooruren 09.00-17.30 uur). Het betreft vrije verkoop, dus er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 5,00.

Een plaats op de hoofdtribune kost € 8,00. Voor groepen, zoals verenigingen, elftallen en scholen, geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de interland bezoekt, betaalt € 4,00 per kaartje. Het bestelformulier van deze groepenactie is te vinden in de KNVB ticketshop (OnsOranje.nl).

bron: Helmond Sport