Rally Team Brabant neemt deel aan ELE Rally met een mini 850

Dit jaar staat er voor Rally Team Brabant gewoon tweemaal een deelname aan
thuiswedstrijd, de ELE Rally, op de kalender. Over een kleine 2 weekjes staan
Antoine en Johan aan de start van de reguliere rally maar aankomende zaterdag
neemt Rally Team Brabant al deel aan de Classic ELE Rally.Deze Classic ELE is opgezet wegens het 50 jarige bestaan van de rally, met als doelstelling om middels het oude kaartlezen zoals vroeger Eindhoven-Luik-Eindhoven te gaan rijden.

Rally Team Brabant heeft hiervoor de beschikking over een, Mr. Bean kleur, limegroene Leyland Mini 850 van het bouwjaar 1975. Echter zal het zaterdag niet Antoine zijn die achter het stuur te vinden is, hij neemt voor deze gelegenheid plaats op de navigatorstoel, maar zijn partner Marion Timmerman.

mini-cooper-rtb

Het is voor het eerst dat het duo samen gaat deelnemen aan een rally. Marion volgt Antoine al jaren op de voet en zo ging het bij haar ook kriebelen. Deze Classic Rally was de ultieme kans om zelf eens acht er het stuur plaats te nemen om zo te proeven van de rallysport. “ Onze doelstelling is om niet alleen in Luik een “Luikse wafel” te eten maar ik wil graag mezelf en Marion aan de finish gaan brengen in Eindhoven. Daarbij willen wij wel graag de equipe van de Warrenburg/Oliemeulen voorblijven” grapt Antoine.