Doe je wandelschoenen maar aan

Foto:

De HAC heeft lang geaarzeld, maar ze hebben uiteindelijk toch besloten om te stoppen met het Wandelrondje Helmond. De Helmondse Atletiek Club (H.A.C.),
gaat geen Wandelrondje Helmond meer organiseren. Ze hebben dit
gedurende 9 jaar met veel plezier gedaan, maar ze vonden het tijd voor
verandering.We begrijpen dat we veel wandelaars misschien teleurstellen, maar het is niet anders. Ondanks de goede zorgen liep het aantal wandelaars elk jaar iets terug en daar waren verschillende redenen voor. Veel gehoorde opmerkingen waren dat het elk jaar toch wel hetzelfde rondje was, en ook dat een fietsroute niet zo geschikt is om te wandelen.

Maar als compensatie en een nieuwe uitdaging voor H.A.C. , gaan ze in samenwerking met de Adventure Store een prachtige nieuwe wandeltocht (de H.A.C. wandeltocht) in en om Helmond organiseren. Ook JIBB (Jeugd In Beweging Brengen) helpt mee om speciaal voor de jeugd iets te organiseren. Ook zal de atletiekbaan op het Molenven in Stiphout worden opgenomen in de route, die speciaal wordt uitgezet voor de wandelaars.

Op zondag 21 september aanstaande gaat,
voor de eerste keer het startschot gelost worden.

H.A.C., JIBB en de Adventure Store nodigen u dan ook van harte uit om hieraan mee te doen en er samen met ons een groot succes van te maken. Een succes zoals dit ook gold voor de Adventure Store wandeltocht eerder dit jaar op 30 maart. Daar deden meer als 1000 wandelaars aan mee. Voor ons wordt het een nieuwe uitdaging en voor u wordt het een hele nieuwe en mooie route met verrassende plekjes.

Meer informatie kunt u binnenkort lezen op onze website www.hac-helmond.nl.