Jaarlijkse Helmond Sport golfdag zonnig en sportief verlopen

Foto:

Onder prima weersomstandigheden vond woensdag de jaarlijkse Golfdag voor de partners van Helmond Sport plaats. Op
Golfbaan ’t Woold in Asten Heusden konden beginners gebruik maken van
de clinic. En de gevorderden met een GVB deelnemen aan de wedstrijd.

’s Morgens werden de deelnemers ontvangen met koffie/thee en gebak. Waarna de deelnemers voor de clinic en de wedstrijd de baan opgingen. De twee groepen deelnemers van de clinic kregen oefeningen als chippen, putten en afslaan. Na de middag mochten de beginners nog de korte baan op voor een wedstrijd.

De deelnemers voor de wedstrijd liepen over 18 holes waarbij gekozen was voor de wedstrijdvorm Texas scramble. Waarbij door het team gezamenlijk de beste van de 4 ballen gespeeld wordt om mee verder te spelen. Na terugkomst in het clubhuis konden de deelnemers nog nagenieten tijdens de borrel en het diner.

Uitslag Golfdag 2014
Clinic

Dames:
1e prijs: Elly van Zon (Accountants- en Administratiekantoor Van Zon & Warmerdam)

Heren:
1e prijs: Hans van de Goor (Lavans)

Wedstrijd

1e prijs: Marianne van der Leeuw, Jacques Prinssen (Prinssen Hairdesign), Harrie Zeeuwen (Thuiskantoor Zeeuwen)

2e prijs: Frank van Kemenade (Kemenade Design), Enrico Vrolijk (Driessen Autogroep), Erik van Oosterhout (De Pandoer) en John van de Beek (Nico Berkers Kantoorefficiency)

3e prijs: Kieran Munnich, Michaël Munnich (Driessen HRM), Herman Lacroix en Hans van de Maat (Helmond Sport) 

Troostprijs: Twan van de Westerlo (2atwork.com), Marc de Brouwer (Driessen Autogroep), N.J. Visser (Visser – Van den Broek Netwerk Notarissen) en Kevin Visser (Helmond Sport

De volgende bedrijven hebben deze Golfdag mede mogelijk gemaakt: Titleist, FootJoy, Nero Water, Metafa, DIGISOLVE MIJN ICT, Vd Vrande Bedrijfskleding, Nico Berkers Kantoorefficiency, Prinssen Hairdesign, Body Business, Andriessen Goud en Zilver, ’T Woold Asten Heusden.

bron : Helmond Sport