Voetbal jij bij Helmond Sport tijdens de voetbaldriedaagse?

Foto:

De Helmond Sport voetbaldriedaagse staat weer bijna voor de deur en dat
betekend dat jij kunt gaan voetballen in een echt voetbalstadion. Deze
voetbaldriedaagse wordt gehouden op maandag 20 oktober tot en met
woensdag 22 oktober en is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar.
Tijdens deze dagen ben je sportief bezig, heb je plezier en beleef je
een geweldige ervaring.

De Helmond Sport voetbaldriedaagse zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het Lavans Stadion van Helmond Sport, na het grote succes van eerder dit jaar. Drie dagen lang zal er in de ochtend getraind worden onder leiding van gerenommeerde trainers van Helmond Sport. Daarna volgt een middaglunch en ’s middags zullen alle geleerde technieken uit de ochtend in de praktijk worden gebracht tijdens de velen partij- en wedstrijdvormen.

De kosten voor deze Helmond Sport voetbaldriedaagse bedragen €75,-. Hiervan ga je een erg leerzame trainingsweek tegemoet, ontvang je een compleet tenue (bestaande uit een shirt, broek en sokken), een eigen bal en een dagelijkse lunch. Het programma begint ’s ochtends om 9:00 uur en zal eindigen om 15:30 uur.

Heb jij altijd al willen trainen als een speler van Helmond Sport? En heb jij altijd al eens willen voetballen in het Lavans Stadion? Geef je dan nu snel op door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Naast het invullen van het formulier dien je €75,- over te maken naar IBAN NL14 RABO 01 49 65 11 12 o.v.v. Helmond Sport trainingsweek met je naam, club en elftal. Na ontvangst van je inschrijfgeld ontvang je van ons een bevestiging van deelname.

We hopen je tijdens de Helmond Sport voetbaldriedaagse te kunnen ontvangen zodat je met veel plezier kan komen voetballen.

Klik hier voor het inschrijfformulier 

bron : Helmond Sport