Je naam een seizoen op de wedstrijdbal

Foto:

De Coöperatie Eerste Divisie introduceert in samenwerking met alle clubs
uit de Jupiler League en Sportdirect.com een uniek concept voor het
seizoen 2015/’16. Voetbalfans maken kans op een volledig seizoen
naamsvermelding op de officiële Derbystar wedstrijdbal. Een unieke
wedstrijdbal met 17 fan elftallen.

Alle clubs (met uitzondering van de beloften teams) hebben volgend seizoen één fan elftal op de bal staan. De Jupiler League fan bal campagne start op 10 december en eindigt op 23 december 2014. Schrijf je in, wordt vervolgens ‘gescout’ door het creëren van zoveel mogelijk buzz op social media, verzamel zoveel mogelijk stemmen en wordt opgenomen in het basiselftal van je favoriete club.

Arnold de Bruin, algemeen directeur Deventrade B.V. / Sportdirect.com: “Voetbalfans zorgen voor sfeer en emotie in het stadion. Ze zijn het fundament van iedere club. We vinden dat zij om deze reden, na de Gouden Stier winnaars die dit seizoen de bal sieren, een eervolle vermelding verdienen op de officiële Derbystar wedstrijdbal in het volgende seizoen.”

Behalve de naam op deze Ball of Fame wordt een aantal fans komend seizoen extra in het zonnetje gezet. In de eerste weken van het seizoen 2015/’16 ontvangt een aantal gelukkigen voorafgaand aan een wedstrijd de nieuwe bal met daarop zijn of haar naam.

Kans maken?
Iedereen kan meedoen aan deze unieke actie. Ga naar http://acties.sportdirect.com/jupiler/ of kijk op www.jupilerleague.nl

bron : Helmond Sport