Gezonde maaltijden voor thuis via Today’special

Foto: Today'special

Korein Kinderplein Bachlaan is een samenwerking aangegaan met de Helmondse webwinkel TODAY’SPECIAL. Samen bieden zij een nieuwe service voor gezinnen: gezonde maaltijden afhalen op het Kinderplein voor thuis. Handig voor als het even niet lukt om zelf te koken na een drukke werkdag, maar ouders wel gezellig met het gezin aan tafel willen en dan het liefst nog met een gezonde maaltijd.

Hiermee spelen Korein Kinderplein en TODAY’SPECIAL in op een groeiende behoefte bij klanten. Op drukke dagen kunnen zij gezonde, kant-en-klare maaltijden meenemen bij Korein Kinderplein, zodat ze thuis quality time kunnen besteden met de kinderen. Dus niet meer met de kinderen door een drukke supermarkt, en uren in de keuken; maar lekker een spelletje doen met de kinderen terwijl de maaltijd wordt opgewarmd in de oven.

Gezonde Kinderplein

Bij TODAY’SPECIAL zijn alle gerechten huisgemaakt, aan de hand van recepten van koks van over de hele wereld. Herkenbaar en toegankelijk, vaak met een verrassende twist. Van een Indiase visschotel met verse spinazie tot hachee met rode kool en van cheesecake met aardbeien tot oma’s kippensoep. En altijd vers: er worden geen geur- , kleur-, en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. Dit sluit naadloos aan bij Het Gezonde Kinderplein, het programma waarmee Korein Kinderplein een gezonde levensstijl bij kinderen wil stimuleren.