De woondecoratie winkel van Helmond en omstreken

Foto:

Je kunt er altijd binnenlopen en telkens zie je andere, nieuwe en leuke spullen staan voor in huis. Dat is waar Impression voor staat, afwisseling, vernieuwing, iets dat bij elk interieur past. Maar wel belangrijk niet op elke hoek van de straat te vinden en mocht het er niet zijn dan gaan ze voor u opzoek.Zijn het nu schilderijen, kandelaars, klokken, windlichten, kussens, kraamcadeautjes of de populaire geurbranders van Millifiori Lampair, bij Impression is het te vinden. De snel wisselende collectie zorgt ervoor dat je wekelijks binnen kunt lopen en altijd wat nieuws tegen zal komen.

Klokken die je nergens anders ziet en een ruime collectie van schilderijen, iets wat jouw interieur net dat extraatje geeft. Blijf op de hoogte van wat er allemaal nieuw binnenkomt en like Impression op facebook. Hier communiceren zij de interessante akties die zij hebben. Elke klant krijgt bij besteding van €10,- een stempel, bij een volle stempelkaart krijgt u €10,- korting op uw volgende aankoop.

De geurbranders van Lampair zijn niet aan te slepen en horen eigenlijk ook in elk interieur thuis. De geurbranders hebben een luchtzuiverende werking en zorgen voor een verspreiding van heerlijke geuren ( zelf te kiezen ) door heel uw huis. De geurbranders van Lampair zijn bovendien al een waar kunstwerk op zich. De verschillende collecties van Millefiori Milano bezitten vele mooie ontwerpen en vormen, daarom een decoratiestuk wat past in ieders interieur. Van ovaalvormige, glazen branders tot aan geurbranders met mozaïek, duseen must have voor elk interieur.

Promofilmpje over het gebruik van Lampair

De grootste collectie in Nederland van Lampair is in Helmond exclusief te verkrijgen bij Impression Woondecoratie & cadeauartikelen Elzaspassage 4.