Helmondse Sylvia steunt KiKa met taartlamp

Foto: Taart voor Kika.nl

“Taart voor KiKa” is een geweldig initiatief van de Helmondse Sylvia, maar wat voor taart kun je dan kopen, niet zomaar een taart, een lamptaart. De taarten zijn in verschillende kleuren leverbaar en ook is er een buiten taartlamp te verkrijgen, er is zelfs een echt snoeptaartlamp.

50% van de opbrengsten gaat natuurlijk naar het goede doel en dat is KiKa (kinderen kankervrij) het overige bedrag zijn nagenoeg alleen maar productiekosten, opstartkosten en reiskosten voor Sylvia om bijvoorbeeld bij Lisanne op bezoek te gaan. Lisanne? Wie is Lisanne, Lisanne Spaander komt uit Harderwijk, een 16-jarige meid die vorig jaar oktober te horen kreeg dat ze botkanker (Ewings Sarcoom) had. Vanaf dat moment begonnen voor Lisanne de behandelingen, de chemo’s en ze verblijft tot op de dag van vandaag nog steeds in het Radboud in Nijmegen.

Er is speciaal een KiKa taartlamp naar Lisanne vernoemd, hiermee is Lisanne het gezicht van de “Taartlamp voor KiKa”, Lisanne krijgt de naar haar vernoemde taart aanstaande zaterdag overhandigd van Sylvia. Maar Lisanne doet meer… Lisanne heeft ook een eigen lied geschreven en ingezongen “vechtersbaas”, ze wil hiermee bereiken dat je door blijft vechten en niet zomaar opgeeft.

Tevens vragen wij u een kijkje te nemen op de website van “Taart voor KiKa”, ondanks dat het een zwaar onderwerp is, is de site vrolijk en heeft zelfs een succesverhaal van onze eigen Helmondse Debbie die na veel behandelingen “schoon” is verklaard en inmiddels een eigen gezinnetje heeft.

De lampen van Taart voor KiKa

taart 1

taart 2