Naar de bios met je baby…

Foto:

Helmond, 15-05-2012 – Pathé Helmond start een Baby Bios

Helmondse bioscoop heeft Nederlandse primeur, bij voldoende animo straks in geheel Nederland.Donderdagmiddag 31 mei is de eerste voorstelling van de Pathé Baby Bios. Vanaf 13.30 uur kunnen moeders met hun baby naar de film What to Expect When You’re Expecting.Heb je net een baby, maar wil je toch naar de film, dan kan dat nu. In het buitenland gebeurt dat al veel vaker en is het een succes.

“In de Pathé Baby Bios zetten we het geluid wat zachter en doen we het licht niet volledig uit. Zo maken we voor jou én je baby een lekker ontspannen sfeer. De meeste baby’s worden rustig zodra het licht dimt. Mocht je kindje wakker worden of huilen, geen probleem, je kan de baby voeden en weer in slaap wiegen. Je kunt je kindje op schoot houden, maar hij/zij kan ook liggen in je auto/babystoeltje op de extra stoel naast je” zo laat Pathé Helmond weten.
Pathé Helmond wil moeders met kindjes van 0 tot 18 maanden de gelegenheid bieden om even het huis uit te gaan, zonder dat ze een oppas hoeven te regelen.

De voorstellingen zijn alleen toegankelijk voor ouders/verzorgers met baby: geen baby is geen toegang (grootouders, vriendinnen en dergelijke zijn alleen welkom als introducee). De prijs van het ticket is 11,50 euro. Dit is inclusief drankje en popcorn. De baby’s mogen gratis mee.
Slaat deze Helmondse pilot aan, dan gaat Pathé kijken waar ze het concept in Nederland ook kunnen uitrollen.