Heerlijke temperaturen voor de tijd van het jaar

Normaliter ligt de maximumtemperatuur in januari rond 5 graden. Het is
afgelopen nacht echter nergens kouder geweest dan 5 graden en vandaag
loopt de temperatuur op naar een graad of 10. Daarbij waait het stevig
en neemt de kans op regen gedurende de dag toe. Het blijft voorlopig
zeer zacht voor januari.

De dag start droog en op veel plekken is vanochtend de zon af en toe te zien. Geleidelijk raakt het meer bewolkt en vanmiddag neemt de kans op een beetje regen toe. Het wordt circa 10 graden bij een matigetot (vrij) krachtige, zuiden- tot zuidoostenwind.

Vanavond en begin van de nacht is het bewolkt met af en toe regen. Later in de nacht klaart het wat op en koelt het nog af tot een graad of 4.

Morgen is het overwegend droog. Er zijn wel wolkenvelden, maar de zon is ook regelmatig te zien. Er staat een matige zuidenwind en met maximaal 8 graden is het iets koeler dan vandaag.

Maandag is het herfstachtig. De zon is niet te zien en een groot deel van de dag is het regenachtig. Daarbij waait een stevige zuiden- tot zuidwestenwind en is er kans op windstoten. De temperatuur is hoog voor begin januari met maxima tussen 10 en 12 graden.

Ook dinsdag en woensdag blijft het uitgesproken zacht met middagtemperaturen in de dubbele cijfers. Daarna wordt het iets koeler, maar van winters weer is voorlopig geen sprake.