Samen maken we Helmond schoon!

Foto:

C.
Kornuyt BV is een vastgoedonderhoudsbedrijf uit Helmond, wij komen op
verschillende plaatsen in de regio. Wat C. Kornuyt BV opvalt is dat
Helmond een stuk schoner is dan andere plaatsen, dus we zijn op de goede
weg, maar er zijn nog genoeg vieze wanden, stoepen en gebouwen.

C. Kornuyt BV is een vastgoedonderhoudsbedrijf uit Helmond, wij komen op verschillende plaatsen in de regio. Wat C. Kornuyt BV opvalt is dat Helmond een stuk schoner is dan andere plaatsen, dus we zijn op de goede weg, maar er zijn nog genoeg vieze wanden, stoepen en gebouwen.

Daarom wil C. Kornuyt BV samen met u Helmond nog schoner maken en schoon houden. Schoonmaken begint namelijk bij je zelf, C. Kornuyt BV wil het voortouw nemen door onze stad schoon te maken en andere te overtuigen dat we samen de stad helemaal schoon kunnen krijgen.

Helmond is een prachtige stad, met een spraakmakende cultuur een een groot historisch erfgoed. Denk hierbij aan de mensen met ons mooie dialect en het indrukwekkende kasteel dat midden in onze stad ligt. Helmond wordt dan ook niet voor niets liefkozend ‘de glimlach van Brabant’ genoemd.

                                                            “Helmond is een prachtige stad”

Volgens C. Kornuyt BV verdienen de gebouwen en verdienen wij als Helmonders dat onze omgeving er netjes en verzorgd bij ligt. Dit kan enkel als we met ze alle de handen ineenslaan en samenwerken. Als iedereen zijn steentje bij kan dragen kunnen we grote sprongen maken, om misschien van Helmond de schoonste stad van Nederland te gaan maken.

Om dit plan te laten slagen is het belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen met de boodschap bereiken. We hebben lang nagedacht over de juiste manier om ons idee onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk hebben we een ludiek idee kunnen bedenken.

Sinds afgelopen week kunt u op diverse plaatsen in Helmond ‘reverse graffiti’ tegenkomen met de tekst ‘Houd samen met ons de stad schoon. Met reverse graffiti wordt een vies oppervlak selectief schoongemaakt. Het komt er dus op neer dat er een schone tekst op een vieze ondergrond is gespoten met de oproep om samen met ons, C. Kornuyt BV, Helmond schoon te houden.Zelf zijn we al hard bezig om Helmond schoon te houden en maken we tijdens projecten gebruik van duurzame onderhoudstechnieken. We houden Helmond schoon door graffiti te verwijderen en door het reinigen van gevels tot complete buitenwanden. Hierbij gaan wij duurzaam te werk, we behandelen de omgeving met de nodige zorg. Bent u benieuwd wat C. Kornuyt BV voor de rest nog bezighoudt of bent u gewoon nieuwsgierig? Dan kunt u altijd een kijkje nemen op onze website