Gezin uit Dierdonk is sportiefste van Helmond

Foto:

Het sportiefste gezin van Helmond is bekend: de familie Van Dijk uit
Dierdonk. Vader Ronald, moeder Cyrilla en hun drie kinderen hebben de
meeste punten behaald bij het fietsstimuleringsspel BtrackB.

Bij dit spel konden deelnemers via een app op hun smartphone punten verzamelen bij ‘checkpoints’ in de stad. De familie Van Dijk behaalde 451 punten en is daarmee de winnaar van een waardencheque van € 500,- voor een dagje uit in een pretpark naar keuze. Verkeerswethouder Erik de Vries overhandigde op dinsdag 27 mei de prijs aan het winnende gezin.

Ook Mulo in de prijzen

 Er is ook een sportvereniging die in de prijzen is gevallen. Dit is voetbalvereniging RKSV Mulo. Zij krijgen een bijdrage voor de club.

Opvolger is Helmond fietst mee

Het fietsstimuleringsspel BtrackB heeft inmiddels een opvolger gekregen: Helmond fietst mee. Het spel is op een aantal punten verbeterd. Dankzij de aandacht voor dit nieuwe spel in de media en door de aftrap tijdens het Fietsrondje Helmond op zondag 4 mei, hebben zich al veel mensen aangemeld voor Helmond fietst mee. Mensen die ook kans willen maken op leuke prijzen, door te fietsen, kunnen zich aanmelden op www.helmondfietstmee.nl. Het enige dat zij hiervoor nodig hebben is een smartphone met mobiel internet en GPS en natuurlijk een fiets.