Venuslaan 10 dagen op de schop

Foto:

Op de Venuslaan bij Helmond-Noord wordt het asfalt vervangen. De weg is
hierdoor in beide richtingen afgesloten van maandag 15 tot en met
woensdag 24 september. Het werk vindt plaats op het gedeelte vanaf de James Ensorlaan tot de
Waterleliesingel, inclusief het wegdek op het viaduct over het kanaal.

Omleidingsroutes

Het verkeer wordt omgeleid via de Nachtegaallaan, Wethouder van Wellaan, Rembrandtlaan en de N279/Wolfsputterbaan en andersom. Mensen die normaal via de Venuslaan rijden, dienen rekening te houden met extra reistijd. De omleidingsroute bevat namelijk enkele rotondes en kruispunten met verkeerslichten. Hieronder kunt u een infographic bekijken met de omleidingsroute.

Werkzaamheden

Op de Venuslaan wordt eerst de bovenste laag van het oude asfalt eraf gefreesd. Vervolgens komt er een nieuwe asfaltlaag op. Ook worden er nieuwe goottegels aangebracht aan de kant van de weg en wordt de drempel bij het kruispunt met de James Ensorlaan opnieuw bestraat.

Op de hoogte blijven van wegwerkzaamheden?

Dit najaar wordt er op nog meer plekken aan de weg gewerkt in Helmond. Dat gebeurt onder andere in de Molenstraat, President Rooseveltlaan en Korte Brugstraat. Via de link hieronder komt u op een pagina met een overzicht van de belangrijkste wegwerkzaamheden in 2014. Op die pagina kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief of de gemeente volgen op Twitter. Via Twitter en de nieuwsbrief worden regelmatig updates gegeven over wegwerkzaamheden.