Yes! Salon opent 9 januari haar deuren

Foto: Helmond Nieuws

Yes! wil je een kappersbezoek tot een onvergetelijke ervaring maken. Vanaf 9 januari kan het in Helmond, midden in het centrum aan de Veestraat 45.

We houden over het algemeen allemaal van luxe. Maar helaas is luxe niet voor iedereen weggelegd. Martijn de Kort, commercieel directeur van Yes! gaat dus voor betaalbare luxe. “Door de ervaring die we hebben opgedaan bij de andere salons in België, Duitsland, Zwitserland en Australië is dit realiseerbaar. Onze ambitie is een salonmerk met een luxe uitstraling door een warme en toch moderne inrichting te creëren. Met een uitstekende service en kwaliteit. En op een zodanige manier dat het toch betaalbaar is. “

Zonder afspraak

Yes! wil een plek zijn waar klanten altijd welkom zijn en waar je zonder afspraak terecht kan. “Vandaar onze ruime openingstijden. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend tot 21.00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur. Als klant bij Yes! ben je volgens Martijn verzekerd van een luxe behandeling. “Bij een wasbeurt hoort een heerlijke hoofdmassage en alle Yes! salons werken met uitsluitend luxe verzorgingsproducten, zoals Wella, System Professional en het modemerk Sebastian.

Laatste trends

Ondanks alle luxe behandelingen bij Yes! is de salon dus zeer betaalbaar. “Wassen, knippen en stylen, voor zowel mannen als vrouwen kost bij Yes! € 17,-. Alle kappers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en weten exact wat de laatste trends zijn. Ook op het gebied van kleuren is Yes! innovatief. Bij de ‘All-you-can-color’- service (vaste prijs: € 35,-) kun je zelf bepalen hoe je tot het gewenste kleurresultaat  komt. Je bepaalt zelf de combinatie: indien noodzakelijk met ontkleuren, inclusief highlights. Altijd voor de totaal kleurprijs van € 35,-.

Wereldmerk

Oorspronkelijk starten ze met het kappersconcept in België, nu zijn de Yes! salons hard op weg Nederland te veroveren. De afgelopen weken zijn er filialen in Eindhoven, Oosterhout, Nieuwegein en Nijmegen geopend, Yes! moet een wereldmerk worden en zal voorlopig flink blijven groeien.