Jumbo opent in Stiphout op 4 maart haar deuren

Foto: Helmond Nieuws

Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Dorpsstraat 58D in de wijk Stiphout in Helmond. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 14 februari haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 4 maart zijn inwoners van Stiphout en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Ondernemer Ralf Gijsbers heeft positieve verwachtingen van de overstap naar de succesvolle Jumbo formule: “Klanten kunnen straks bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs van Helmond. De trots van de winkel is de komst van het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. We hebben een groot assortiment met hierbij de focus op lokale producten. Dit is uniek in Helmond. Mijn team en ik hebben veel zin in de opening van de winkel.”

Klant centraal

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten: “Samen met alle Jumbo collega’s kijk ik er naar uit om inwoners van Stiphout en omgeving de unieke Jumbo formule te laten ervaren. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Dit doen we door de klant altijd centraal te stellen. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit een groot en divers assortiment en garanderen we de laagste prijzen van Nederland. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.”

7 Zekerheden

Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo biedt Jumbo het grootste assortiment. Als de klant een product mist, kijkt Jumbo mee naar een alternatief of haalt de winkel het product binnen twee weken in huis.

Verhuispakket

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van de huidige C1000 winkel in Stiphout kunnen vanaf woensdag 28 januari Jumbo verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij de nieuwe Jumbo winkel in Stiphout inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

Bekende gezichten

In de nieuwe winkel worden de klanten natuurlijk verwelkomd door bekende gezichten.