Na succesvolle 1e editie binnenkort 2e Buurt League

Foto: Helmond Sport

Hou jij van actie en ben je tussen de 12 en 16 jaar oud (j/m)? Doe dan mee aan de Helmond Sport Buurt League! Dé straatvoetbalcompetitie tussen verschillen wijken in Helmond waarbij het draait om spanning, sportiviteit en samen iets terug doen voor je wijk. Wie weet gaat jouw wijkteam er vandoor met leuke prijzen…!

In het voorjaar organiseert Helmond Sport Samen in samenwerking met LEVgroep, JIBB en diverse wijkraden voor de tweede keer de Helmond Sport Buurt League. Door middel van een spannende voetbalcompetitie én een buurtbijdrage zijn belangrijke punten te verdienen.

De competitie
De wedstrijden van de Helmond Sport Buurt League worden op vrijdag aan het eind van de middag/begin avond gespeeld. Het wedstrijdschema wordt later bekend gemaakt.
Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en enthousiast geworden? Geef je dan snel op door een e-mail te sturen met je gegevens naar [email protected]. Vergeet niet te vermelden uit welke wijk je komt!

Helmond Sport Buurt League
De straatvoetbalcompetitie met maatschappelijke doelen is opgezet door Helmond Sport in samenwerking met JIBB, LEVgroep en Wijkraden. Ook zijn er veel vrijwilligers die bij het project betrokken worden. Het project wordt ondersteund door: Oranje Fonds, Rabobank, Bergopwaarts, WoCom, Woonpartners, Volksbelang, Vlisco, Gemeente Helmond en Sterk Reclamebureau.

bron : Helmond Sport