Helmondse Atletiek Club op zoek naar vrijwilligers

Foto: Helmond Nieuws

Door de recente ontwikkelingen hebben de mensen achter ons WOC en wedstrijdsecretariaat hun werkzaamheden per direct beëindigd. Mede hierdoor zijn wij met spoed op zoek naar vrijwilligers die zich willen inspannen om ervoor te zorgen dat er wedstrijden zowel op de baan, de weg alsmede in het bos gehouden kunnen blijven worden.

Denk hierbij aan taken als het organiseren, opbouw en afbouw, inrichten van de baan, wedstrijdsecretariaat, bedienen van ET, verwerken van uitslagen, jureren, enz. Ons streven is om hiervoor meerdere mensen te werven en te krijgen zodat vele handen het werk lichter maken. Wij zoeken geïnteresseerde, enthousiaste leden maar ook ouders van (jeugd-)leden die hun steentje willen bijdragen.

Zeker ook voor onze oudere jeugdleden zijn er genoeg mogelijkheden om naast hun actief sporten te helpen bij wedstrijden voor andere groepen en categorieën. De eerste wedstrijd die wij met zijn allen willen opzetten is onze traditionele Openingswedstrijd op 2e Paasdag, die ook altijd door andere verenigingen graag bezocht wordt. Op die dag wordt het baanseizoen gestart in een kleine wedstrijdvorm. Maar verderop in het seizoen zijn er nog meerderen gepland, wegwedstrijden voor de Recreanten, baanwedstrijden voor de jeugd, en een baan-competitiewedstrijd voor onze seniorenploegen. Lijkt het u iets om hierbij actief betrokken en bezig te zijn kijk dan voor meer informatie op de website van HAC.