Helmond Marketing lanceert vernieuwde website

Foto: Helmond Marketing

Het beste in Helmond naar boven halen, samenwerkingen aangaan en elkaar de hand reiken. Een actieve rol spelen in de Helmondse samenleving en zoveel mogelijk partijen verbinden om Helmond op een eenduidige manier te vermarkten is waar we voor staan.

Kunnen wij iets voor u, uw organisatie, stichting of project betekenen? Wij gaan graag de samenwerking met u aan. Kijk eens op onze vernieuwde website: www.helmondmarketing.nl. Daar vindt u onder andere meer informatie over ons, samenwerken, organiseren en ondersteunen.

2015: verbinden
Een bijzonder moment. Onze rol breidt langzaam uit. Organiseren, adviseren en ontwikkelen maakten al deel uit van onze organisatie, de rol van verbinder is daar nu bijgekomen.
De gemeenteraad Helmond stemde het afgelopen jaar in met een nieuwe subsidie voor 2015, zodat wij ook dit jaar onze activiteiten, waaronder verdere uitvoering van het Marketing Activiteitenplan Centrum, kunnen uitvoeren.

We verbinden partijen, zodat de inspanningen van partijen zoveel mogelijk gelijkgericht zijn. Verbinden aan onze organisatie, als ‘spin in het web’ voor het vermarkten van Helmond, maar vooral: verbinden aan elkaar. Zodat nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan en nieuwe initiatieven het levenslicht zien. En zodat zoveel mogelijk partijen Helmond zo positief mogelijk op de kaart zetten, samen met onze organisatie.