2 kapsalons in Helmond slepen 4 nominaties in de wacht voor CoiffureAward 2015

Foto: Coiffure Award

de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse kappers en haarstylisten zijn bekend. Vandaag ontvingen alle genomineerden bericht dat hun inzending door een gerenommeerde vakjury is uitgekozen om mee te dingen naar een felbegeerde coiffure award.

De genomineerde inzendingen voor dit toonaangevende haarmodeevenement zijn vanaf vandaag te zien op www.coiffureaward.nl.Na beoordeling van zo’n 2000 foto’s selecteerde een professionele vakjury de 92 genomineerden. De kapperstalenten dingen mee naar de felbegeerde trofeeën, die op zondag 10 mei uitgereikt worden in een spectaculaire gala-avond. Slechts een van hen wordt bekroond met de ultieme prijs voor Nederlandse kappers: de Hairdresser of the Year Award.

Jurering
Een onafhankelijke Nederlandse vakjury maakte een eerste selectie uit alle inzendingen. De jury bestaat uit een 12-tal toonaangevende Nederlandse haar- en beautyspecialisten, een fotograaf, make-up artist en modellenspecialist. Britse topkappers, verantwoordelijk voor de tweede juryronde, waren onder de indruk van het niveau, de vernieuwing en de creativiteit. Zij vonden het niveau gestegen ten opzichte van vorig jaar!

Voor de Schwarzkopf Hair Color Technician vond een aparte jurering plaats. De laatste jurygroep wordt gevormd door een selectie redacteuren, journalisten en beauty experts
van de meest toonaangevende mode- en kappersvakbladen. Zij selecteerden de genomineerden en winnaar voor de pers award. De Coiffure Award is een 50/50 partnership tussen Coiffure magazine en Schwarzkopf Professional en is open voor alle in Nederland gevestigde kappers. Laura van de Graaf, Event Manager Schwarzkopf Professional: “We zijn bijzonder trots op alle genomineerden voor de 24ste editie van Coiffure Award. Het niveau van de inzendingen is hoger dan ooit”.

Stem mee
Ook de Consumer Award wordt dit jaar uitgereikt. Uit 24 geselecteerde inzendingen bepaalt het publiek de winnaar. Stemmen kan via www.coiffureaward.nl/stemenwin. Stemmers maken kans op 2x VIP-kaarten voor het Coiffure Award-gala en een goody bag vol haarverzorgingsproducten. Coiffureaward.nl Facebook.com/coiffureaward Twitter.com/coiffureaward Instagram: @CoiffureawardNL

Top kappers

Foto boven: Top-Kappers   –   Foto onder: Avanti Kappers

avanti kappers