Hendrik de Swaeffstraat 15 “Woning van de week”

Foto: Helmond Nieuws

Vrij wonen in een modern jasje. De straat is rustig, mede doordat  deze woning als laatste is gelegen aan een doodlopende straat. De ligging zorgt dan ook voor alle privacy. Een heerlijk lichte woning door de optimale lichtinval en fraai uitgebouwd, waardoor een heel prettige indeling is ontstaan.De woning is gelegen in mierlo-hout op korte afstand van alle voorzieningen, bushaltes en uitvalswegen. Heerlijk vrij, praktisch en comfortabel. De woning is eigentijds afgewerkt waarbij hoogwaardige materialen zijn gebruikt en door de bouwstijl benut u alle ruimten optimaal. Een woning met 4 ruime kamers op de eerste verdieping is uniek.

INDELING

ENTREE/HAL:
Oprit voor meerdere auto’s. Overdekte entree. Royale met meterkast en garderobe.

TOILETRUIMTE:
Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

WOONKAMER:
Vanuit de hal bereik je de woonkamer. Een heerlijke lichte ruimte die aan de achterzijde is uitgebouwd. Deze uitbouw loopt naadloos in de ruimte over en maakt het geheel kloppend. De woonkamer is net zo als de hal voorzien van een massief houten parketvloer gelegd in een visgraat motief. De grote en brede raampartijen laten je samen met de openslaande tuindeuren de heerlijke tuin ook van binnen beleven. Door de indeling van de kamer is er een ruim zitgedeelte en een eetgedeelte dat in contact staat met de keuken, ook vanuit hier staat u direct in de tuin.

KEUKEN:
De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en goed zicht op de voortuin en de straat. Het keukenmeubel is voorzien van veel onderkasten, lades, een granieten werkblad en de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, oven, rvs afzuigschouw en koelkast. Vanuit de keuken kunt u direct de praktische bijkeuken bereiken.

BIJKEUKEN:
De bijkeuken is voorzien van een praktische tegelvloer, net zoals in de keuken. De bijkeuken kan als directe achterom fungeren, maar is ook de ruimte waar je de wasapparatuur plaatst. Alle aansluitingen zijn hier aanwezig.

TUIN:
De deuren open en dan is het net alsof je zo het terras in Frankrijk op loopt. Volop zon, door de ligging op het zuiden, veel groen, maar ook plekjes waar je je lekker even kunt terug trekken en een wijntje kunt drinken in de schaduw. Het betreft hier het ruimste en ook laatste perceel van de straat, waar door je geniet van optimale privacy.

GARAGE:
De vrijstaande garage is in spouw gebouwd. Deze garage is groter dan hij aan de voorzijde doet vermoeden. Achterin is de garage bijna 5 meter breed, de diepte is ca. 7 meter. De garagedeur is op afstand elektrisch te bedienen.

hendrik swaefstraat1

1e verdieping:

OVERLOOP:
De overloop op de verdieping geeft toegang tot alle slaapkamers, badkamer, toiletruimte, cv-ruimte en vaste trap naar de 2e verdieping.

SLAAPKAMERS:
De vier slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafonds. Alle slaapkamers zijn voorzien van fraaie raampartijen en aansluiting voor TV- en radio.

BADKAMER:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met glazen douchedeuren, ligbad en een badmeubel met wastafel. De designradiator maakt deze badkamer compleet.

TOILETRUIMTE:
De separate toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

CV-RUIMTE:
De cv-ruimte geeft plaats aan de combiketel (Agpo Econforte uit 1998) en de zonneboiler.

2e verdieping:

ZOLDERRUIMTE:
Via de vaste trap bereikt u de zolderruimte op de tweede verdieping. De trapopgang is centraal gelegen met daarboven een prachtige dakkapel voor veel lichtinval. Deze verdieping is eveneens geheel afgewerkt met een laminaatvloer. Momenteel wordt de ruimte als bergzolder gebruikt, maar hij is multifunctioneel en ook prima te gebruiken als speel-/werkruimte.

BIJZONDERHEDEN:
– Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met draai/kiepramen
– Woning is geheel geïsoleerd
– Moderne afwerking
– Rustig gelegen als laatste woning aan doodlopende straat
– Prachtige tuin
– Winkels, scholen en uitvalswegen om de hoek

Voor alle kenmerken en de prijs van deze prachtige woning klik [HIER]

Bron : Funda

Uw woning woning van de week op Helmond nieuws ? Groot bereik, en schappelijke kosten, neem contact op als u uw woning in onze woonrubriek terug wil zien.