LEV groep organiseert Workshop VJ

Foto: Helmond Nieuws

Ben je tussen de 9 en 16 jaar oud en heb je een vader, moeder, broer of zus die langdurig ziek is of een beperking heeft?

Dan kan je gratis meedoen aan de Workshop Veejay, maar wat is een Veejay eigenlijk? Indrukwekkende animaties en projecties zijn haast niet meer weg te denken op grote evenementen. Zulke beelden worden gemaakt door een Vj: het visuele broertje van de DJ. In korte tijd is een nieuwe creatieve hi-tech scene ontstaan die helemaal draait om visuele illusies en het scheppen van een virtueel decor. Dat kan gaan om snoeiharde techno (de beelden worden wel eens ‘virtuele partydrugs’ genoemd) maar ook om operaproducties, dansvoorstellingen of  exposities. Nederland loopt voorop in deze nieuwe mediakunst

Dinsdag 31 maart wordt deze gehouden in het Kunstkwartier aan de kromme Steenweg 16 in Helmond. De workshop duurt van 18.30 tot 20.30 uur. Als je voor het eerst meedoet mag je een vriend of vriendin meenemen.  Aanmelden kan voor 26 maart bij Anke Bezemer of Lies van Houtem via [email protected] of [email protected] Bellen kan ook: (0492) 598989.