De Elzaspassage en De zonnebloem slaan handen inéén

Foto: zonnebloem.nl

Op donderdag, vrijdag en zaterdag (23,24,25 april) is De zonnebloem aanwezig in de passage, ze gaan hier loten verkopen voor het goede doel, om de 155.000 hulp behoevende een steuntje in de rug te kunnen geven.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En dat geldt ook voor onze tienduizenden vrijwilligers. Samen laten we elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt.

De Zonnebloem en de Elzaspassage maar ook Helmond gaan al ruim 40 jaar terug, vroeger gingen de winkels extra open  (speciale koopavond) voor mensen met een lichamelijke beperking die verder onmogelijk konden winkelen, zodat deze mensen met een rolstoel of ziekenhuisbed zonder problemen op deze avond wel konden winkelen, deze mensen kwamen meestal de kamer in het ziekenhuis niet uit en dit was dan een echt uitje voor deze mensen, de vreugde op de gezichten zorgde er toen al voor, dat er een jarenlange prettige samenwerking is ontstaan.

De loten verkoop zal plaatsvinden tussen ca. 10.00 en 18.00 uur (zaterdag 17.00 uur). Alle opbrengsten zijn voor het goede doel De Zonnebloem.