Laatste Kasteeltuinconcert met André Hazes Tribute op 21 augustus

Foto: Helmond Marketing

Op vrijdagavond 21 augustus vindt het allerlaatste Kasteeltuinconcert van 2015 plaats. Tijdens deze bijzondere avond komen alle hits van André Hazes voorbij! Geniet van deze mooie zomeravond, een koel drankje en goede muziek. Kom en beleef deze laatste concertavond samen met familie, vrienden, kennissen en collega’s! De toegang  is geheel gratis!

Ode aan André Hazes

Na zes fantastische Kasteeltuinconcerten boordevol muziekstijlen staat ons nog één onvergetelijke avond te wachten! Op vrijdag 21 augustus trapt de band Tilt de avond af waarna alle hits van de nog steeds immens populaire zanger André Hazes voorbij komen. Een fantastische band en Lesley Williams zorgen voor entertainment van topniveau en een onvergetelijke meezingavond. Het allerlaatste Kasteeltuinconcert van 2015 wordt spectaculair afgesloten met een grootse eind show met muziek en prachtig vuurwerk.

Lesley Williams

Doe uw ogen dicht en luister! U hoort geen verschil tussen de stem van Lesley Williams en zijn grote idool André Hazes. De stem en performance van Lesley Williams blinken uit in diversiteit en kwaliteit. Hij staat daarmee ook garant voor een spetterend optreden! Lesley treedt door het hele land op en heeft meegedaan aan de Soundmixshow en The Winner takes it all. Voor de film “Bloed, zweet en tranen” heeft hij audities gedaan en is hij geëindigd op een mooie tweede plek, net na Martijn Fisher, die de hoofdrol heeft gekregen.

Evenemententerrein

De kasteeltuin van Helmond ondergaat ook tijdens het laatste Kasteeltuinconcert van deze reeks een ware metamorfose. Het terrein wordt feestelijk ingericht met parasols, zitgelegenheden en statafels. Daarnaast is het terrein voorzien van diverse horecapunten en toiletvoorzieningen. Tevens wordt er voor het podium een grote dansvloer neergelegd. Naast dat er gedanst kan worden, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gezellig te kletsen.

Muziek

De kasteeltuin met haar prachtig, verlichte, middeleeuwse kasteel is ook tijdens het laatste concert dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Beleef deze zwoele zomeravond samen met vrienden, kennissen en collega’s! De muziek start volgens traditie op de laatste concertavond om 20.30 uur en eindigt om 24.00 uur. De horeca is geopend van 19.30 uur tot 00.30 uur. Kinderen kunnen plasticbekertjes verzamelen die op het evenemententerrein liggen. In ruil hiervoor ontvangen ze een leuke gadget. Kijk voor meer informatie, leuke filmpjes en foto’s over de band Tilt en Lesley Williams op: www.kasteeltuinconcerten.nl.

Vuurwerkshow_klein