Zondagmiddag is Caratmiddag

Foto: Helmond Marketing

Op de zon- en feestdagen van mei tot en met eind september vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, Carat-Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen.

Op alle concertdagen vinden drie optreden plaats, die elk ongeveer driekwartier duren. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is rond 15:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen, openbare toiletten en voldoende zitplaatsen aanwezig.
Programma zondag 23 augustus 2015:

  • 12.00 uur Seniorenorkest Uden  

 

    • Het repertoire is een goede mix van Duitse schlagers, Tsjechische polka’s, Hollandse hits en swingende evergreens, kortom mooie nostalgische muziek om met plezier naar te luisteren. Het orkest staat onder leiding van Gied van Zutven. www.123website.nl/Senioren-Orkest-Uden
    • Het orkest bestaat sinds 2001 en telt een 25 tal muzikanten, afkomstig uit Uden, Zeeland, Nistelrode en Boekel. Seniorenorkest Uden speelt herkenbare muziek en wordt veel gevraagd voor optredens op evenementen, markten en zorginstellingen.

Seniorenorkest Uden

  • 13.00 uur Senioren Blaaskapel Geldrop 

 

    • Deze blaaskapel is opgericht op 4 december 1973 en bestaat uit 25 muzikanten die in hun vrije tijd hun geliefde muziek zijn blijven beoefenen. Door hun grote ervaring, hun inzet en onderlinge vriendschap hebben zij in de loop der jaren een zeer gevarieerd repertoire van gezellige blaasmuziek, luistermuziek en evergreens opgebouwd. Zij treden regelmatig op in plaatselijke verzorgingshuizen en voor ouderen. Ook recepties voor gouden en diamanten huwelijken en allerlei jubilea worden op aanvraag naar wens muzikaal verzorgd. Door haar zeer uitgebreide repertoire en goede bezetting staat deze blaaskapel ideaal opgesteld voor het opluisteren van bijeenkomsten waar gezelligheid gewenst is.

Senioren Blaaskapel Geldrop

  • 14.00 uur Mierlo Vocaal, Mierlo 

 

  • Mierlo Vocaal is een koor dat bestaat uit zo’n 60 enthousiaste mannen en vrouwen die wekelijks repeteren. Het repertoire is zeer divers, van licht klassiek tot de melodieuze pop. Onder de bezielende leiding van dirigent Wim van Loon en de deskundige begeleiding van pianiste Evelien Ringoet weet het koor zich naar steeds grotere hoogten te brengen. Ook naar de toekomst toe blijft het koor streven naar vernieuwing en verbetering van het repertoire en andere vormen in haar manier van optreden. www.mierlovocaal.nl

Mierlo Vocaal